Méregtelenítésre, salaktalanításra van szüksége?

Anyagcsere problémái vannak?

 

A nyirokmasszázs célja a szervezetben felhalmozódott méreganyagok és salakanyagok kiválasztásának elősegítése a nyirokrendszer stimulációja által. A nyirokmasszázs során a nyirok gyorsabban áramlik a nyirokrendszerben és hamarabb kiválasztódik, így kevésbé áll fenn a veszélye az ödémák kialakulásának. Jó hatással van az immunrendszer működésére is, javítja a sejtszintű anyagcsere folyamatokat. A méreganyagok kivezetése jó hatással van a közérzetre, relaxál mind testi, mind pedig szellemi szinten.

NyirokmasszázsA nyirokmasszás technikailag teljesen különbözik a klasszikus masszázs fogásaitól, hiszen itt nem erőteljes mozdulatokkal masszírozunk, hanem ujjbeggyel, finom, körkörös mozdulatokkal. A masszírozás hatására, a nyirokrendszerből a salakanyagok visszakerülnek a véráramba, ezáltal víztelenítés jön létre. Az ilyen módon kiürült méreganyagok eljutnak a vesékbe ahol kiválasztódnak és kiürülnek a szervezetből.

A nyirokmasszázs elősegíti a pangásos, ödémás betegségek gyorsabb gyógyulását, kiegészítő kezelésként alkalmazható pajzsmirigy rendellenességeknél, mellműtét utáni rehabilitációra, hatékonyabbá teszi a fogyókúrát és az alakformáló kezeléseket, valamint megelőzi a cellulitis kialakulását.