Mozgásszervi problémákkal küzd, fájdalmai vannak?

Gyakran fáj a feje?

Gyakran tapasztal idegfájdalmakat, zsibbadást?

 

 

A gyógymasszázst az emberiség, már az ősidők óta alkalmazza a gyógyításban, mivel ez az egyik legkellemesebb és legtermészetesebb módszere a betegségek megelőzésének és kezelésének. A masszázs javítja a vérkeringést és a feszes, görcsös, fájdalmas testtájakat ellazítja. Ha rendszeresen végzik a gyógymasszázst, az izomzat állapota helyrejön és az ízületek újra rendeltetésszerűen működhetnek.

 

 

Gyógymasszázs

A gyógymasszázs több betegség esetén is ajánlott, mint például: szív és keringési megbetegedések, tüdő-mellhártya megbetegedések, gyomor, bél, máj, epe, hasnyálmirigy megbetegedések, ivarszervek betegségei, mozgásszervi betegségek (ortopédiai, reumatológiai – pl. lágy-rész elváltozások, gerinc-, váll, könyök, alkar, csípő, comb, térd, lábszár, lábelváltozások, traumás elváltozások), idegzsába, idegfájdalom, sőt fejfájás, migrén.

 

 

A gyógymasszázs után javallott a kimozgatás, (passzív osteokinetika, mobilisatio) elvégzése is, amely során az ízületek könnyedén mozoghatnak. A gyógymasszőr irányítja az ízületek mozgatását, eközben a páciens ellazítja a mozgatott végtagjait. A kimozgatás előtt a masszőr végig masszírozza a problémás testtájat, amely segít a feszes izmok oldásában.