Fogyni szeretne?

Elégedetlen vagy alakjával?

Feszes bőrre vágyik?

Zavarja a narancsbőr?

 

A cellulit-masszázs során az a cél, hogy a méreganyagokat, a felgyülemlett nyirkot, a zsírokat és más salakanyagokat kivezessük a szervezetből. Rendszeres alkalmazás mellett javítja az immunrendszer működését is, jobban gyógyulnak az sebek, hamarabb elmúlnak a gyulladások. A masszázs során morzsoló, gyúró és simító mozdulatokat használ a masszőr. A nők körében a cellulit-masszázs az egyik legkedveltebb masszázsfajta.

Cellulit MasszázsA sejtek közötti térből a nyirokrendszer gyűjti be a salakanyagokat. Ha ez nem működik megfelelően, a salakanyagok nem ürülnek ki elég gyorsan a sejtek közötti térből, ez pedig rontja a sejtek anyagcseréjét és természetesen a zsírok is felgyülemlenek. A kívánt hatás eléréséhez nem elegendő egyetlen kezelés. Látható, tapintható eredmény csak több kezelés után érhető el. A masszázs során zsírtörő technikákat is alkalmaznak, amelyek ily módon gyorsabban távoznak a szervezetből. A cellulit-masszás stria ( terhességi csíkok) kezelésre is alkalmas.

Egy 10-15 alkalomból álló cellulit-masszázs után a végeredmény nem csak szemmel látható, de centiméterekben mérhető! Természetesen, a tökéletes eredmény eléréséhez némi életmódváltás is szükséges. Lényeges az egészséges táplálkozás, a megfelelő mennyiségű víz (ásványvíz vagy ivóvíz) elfogyasztása és a rendszeres testmozgás is.